Sijoitussovelluksia on paljon. Miten löydät itsellesi parhaiten sopivan? Voi olla vaikeaa selvittää, mikä sovellus sopii juuri sinun tarpeisiisi. Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme joitakin parhaita sijoitussovelluksia ja autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan!

eToro

eToro logo

eToro on yksi suosituimmista sijoitussovelluksista. Sillä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja se tarjoaa laajan valikoiman sijoitusvaihtoehtoja. eTorossa voit myös kopioida muiden käyttäjien kauppoja, mikä voi olla hyvä tapa oppia sijoittamisesta.

Robinhood

Robinhood logo

Robinhood on toinen suosittu sijoitussovellus. Sen käyttö on ilmaista, eikä siinä ole kaupankäyntimaksuja. Robinhood tarjoaa myös laajan valikoiman sijoitusvaihtoehtoja, kuten osakkeita, ETF:iä ja kryptovaluuttoja

Wealthfront

Wealthfront logo 2

Wealthfront on suosittu sijoitussovellus, joka keskittyy edullisiin indeksirahastoihin. Se ei veloita hallinnointipalkkioita tileiltä, joiden saldot ovat alle 500 000 dollaria. Wealthfront tarjoaa myös veromenetysten keräämistä kaikille tilinomistajille.

Betterment

Betterment logo

Betterment on toinen suosittu sijoitussovellus, joka keskittyy edullisiin indeksirahastoihin. Se ei veloita hallinnointipalkkioita tileiltä, joiden saldot ovat alle 100 000 dollaria. Betterment tarjoaa myös verovähennysten keräämistä kaikille tilinomistajille.

Libertex

Libertex logo

Libertex on vähemmän tunnettu sijoitussovellus, joka tarjoaa laajan valikoiman sijoitusvaihtoehtoja, mukaan lukien osakkeet, ETF:t, kryptovaluutat ja Forex. Libertex tarjoaa myös käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja palkkiovapaan kaupankäynnin.

Investing.com

Investing.com logo

Investing.com on sijoitussovellus, joka tarjoaa uutisia, analyysejä ja tietoa maailmanlaajuisista rahoitusmarkkinoista. Sen käyttö on ilmaista ja siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Nordnet

NordNet logo

Nordnet on ruotsalainen sijoitussovellus, joka tarjoaa laajan valikoiman sijoitusvaihtoehtoja, kuten osakkeita, ETF-rahastoja ja sijoitusrahastoja. Nordnetillä on myös käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja palkkioton kaupankäynti.

Mikä sijoitussovellus sopii sinulle? Se riippuu tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. eToro, Robinhood, Wealthfront, Betterment, Libertex ja Investing.com ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja. Nordnet ja Stonder ovat myös harkitsemisen arvoisia, jos etsit ruotsalaista tai sveitsiläistä sijoitussovellusta. Valitsitpa minkä tahansa sijoitussovelluksen, tee ensin tutkimustyötä!

Parhaat osakkeet vuonna 2022

Parhaat osakkeet

Saatat miettiä, miten löydät itsellesi parhaiten sopivan osakkeen. Kaikki eri vaihtoehdot voivat tuntua ylivoimaisilta. On kuitenkin olemassa muutamia keskeisiä asioita, joita voit etsiä varmistaaksesi, että löydät tarpeisiisi sopivan.

NextEra Energy(NEE)

Yksi osake, joka on hyvä vaihtoehto pitkän aikavälin sijoittajille, on NextEra Energy (NEE). Tämä yhtiö on toiminut vuodesta 1997 lähtien, ja sillä on vahva liikevaihdon kasvu. Lisäksi se maksaa tervettä, yli kolmen prosentin osinkotuottoa.

Novavax, Inc.(NVAX)

Toinen osake, joka saattaa sopia hyvin pitkän aikavälin sijoittajille, on Novavax, Inc. (NVAX). Tämä yhtiö työskentelee rokotteiden parissa, jotka auttavat ehkäisemään suuria tauteja, kuten Ebolaa ja Zikaa. Sillä on myös vahva liikevaihdon kasvuvauhti ja se maksaa yli 12 %:n osinkotuoton.

Walgreens Boots Alliance, Inc.(WBA)

Jos etsit osaketta, jolla on sekä kasvu- että tulopotentiaalia, Walgreens Boots Alliance, Inc. (WBA) voi olla hyvä vaihtoehto. Tämä yhtiö on toiminut vuodesta 1901 lähtien ja tarjoaa yli 2 %:n osinkotuoton. Sillä on myös vahva tulojen kasvuvauhti.

Amazon.com, Inc.(AMZN)

Jos etsit nopeasti kasvavaa osaketta, Amazon.com, Inc. (AMZN) voi olla hyvä vaihtoehto. Tämä yhtiö on toiminut vuodesta 1994 lähtien, ja se on tunnettu voimakkaasta kasvuvauhdistaan. Se maksaa myös yli 0 %:n osinkotuoton.

PubMatic, Inc.(PUBM)

Jos etsit nopeasti kasvavaa teknologiaosaketta, PubMatic, Inc. (PUBM) voi olla hyvä vaihtoehto. Tämä yhtiö työskentelee digitaalisten mainosratkaisujen parissa ja sillä on vahva tuloskasvu. Se ei myöskään maksa osinkoa.

Annaly Capital Management, Inc.(NLY)

Jos etsit konservatiivisempaa sijoitusta, Annaly Capital Management, Inc. (NLY) voi olla hyvä vaihtoehto. Tämä yhtiö sijoittaa asuntolainavakuudellisiin arvopapereihin ja maksaa korkeaa, yli 14 %:n osinkotuottoa. Sillä on myös alhainen tuloskasvuvauhti.

UnitedHealth Group, Inc.(UNH)

UnitedHealth Group, Inc. (UNH) on toinen konservatiivinen vaihtoehto sijoittajille. Tämä yhtiö on toiminut vuodesta 1974 lähtien ja maksaa yli 0,80 %:n osinkotuoton. Sillä on myös vahva tuloskasvu.

Ping Identity HoldingCompany, Inc.(PING)

Ping Identity Holding Company, Inc. (PING) on uudempi yritys, joka on toiminut vuodesta 2002. Se työskentelee identiteetin- ja pääsynhallintaratkaisujen parissa, ja sen tuloskasvu on vahvaa. Se ei kuitenkaan maksa osinkoa.

löydä itsellesi paras

Tarjolla on monenlaisia sijoitussovelluksia, joten on tärkeää löytää juuri sinun tarpeisiisi sopiva sovellus. Tutki eri vaihtoehtoja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan sovelluksen ja aloita sijoittaminen tänään.